Sorry

Hejsan alla fiina läsare!
 
Sorry, Sorry, Sorry för att jag inte bloggar. Men asså allt har gått i ett!!! Jag har haft seriöst två dagar hemma hela sommaren! två dagar!  Men jag gillar att ha det hektiskt, jag trivs med det! :D Men snart får jag en liten paus, på lördag ska jag på sommarkrysset och sen har jag ledigt i ca. 1,5 vecka! :)
 
Vad har jag gjort då......gud jag har gjort såå mycket!
Men de bästa denna sommaren är att jag har fått möjligheten att få träffa Molly så många gånger jag gjort. Det är helt otroligt, vet ni. Jag träffade henne i leksand igår och det var den 10 gången vi träffar varandra. Hon var heelt underbar igår (som alltid) och hon börjar verkligen känna igen mig....och igår var det lite specielt. Jag sa lite känsliga saker till henne, och hon gav mig världens största kram som höll i ca. 45 sek! :) Och sa så fiina saker-. Hon är såå underbar. Jag var också på allsång på skansen och såg henne, så grymt talangfull och vacker hon e!
Det har varit fantastiskt, men snart e det slut. PÅ lördag e det sista gången jag ser henne på länge.... :( Men men.
Fiiiiiinaste Molly!!! <3333
 
Nu ska jag gå ut!
Kärlek till er! <33
// Aline
 
  

AHHHHHHHH

Hejsan alla spända läsare!!!
 
OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG!
Ni kan inte fatta huuuuur glad jag är nu!!! Asså det är en film, och världens snyggaste man är med i den nämligen Channing Tatum!!! <333333 Ahh, och han har en film i USA som heter Magic Mike som handlar om hans liv som strippa!! :O <333 Ahhh, och den har bara gått i USA och det har inte stått någonting om att den skulle komma till Sverige, och det gjorde mig lite ledsen.......MEN!!!
 
Idag så fick jag reda på att den ska komma till Sverige!!! Den kommer komma upp på biograferna!!! Ahhh, jag håller på att dö här!!!!!!! Den har premiär den 15/8! :D Dock så e jag på läger då men kommer hem två dagar senare den har premiär. Och då ska jag rusa till biografen och sätta mig och njuta, hihi :P XD Ahhhh, jag lääängtar så. Men , dock så har "Magic Mike" 15 årsgräns! Men.....jag e ju 15!!!! så jag får se den!!!! ahhhh!! :D
Här är trailern:
   
Hahahaha! XD Lääängtar!!! <3333
Kärlek till er! <3
// Aline
 

Biotajm

Hejsan alla fiina läsare!!!
 
Asså jag ursäktar verkligen att jag är usel på att blogga, men tyvär så kan det bli lite glest med blogginlägg här i sommar eftersom jag har ett fullspäckat schema! Asså verkligen FULLSPÄCKAT!!! Massor av saker jag ska göra, ska till och med på en Molly turné! :D <3
Idag blir det bio. Imorn: skåne. Direkt efter skåne blir det sandhamn med Molly Sandén.Sen blir det att åka till en kompis. Sen Eskilstuna med Molly. Efter det blir det landet, då jag också ska se Molly. Sen hem och kolla på sommarkrysset med Molly, och sen blir det nyköping med Molly. Efter det har jag lite ledigt och sen ska jag på simläger och sen börjar skolan :D :(  Visst har jag det fulltspäckat!!!!
 
Nu ska jag iväg till stan med mina fiina konfa-kompisar!! Vi ska se ACE AGE 4!!! Hahah, yeeeeey :D 
 
En bild på heela konfagruppen. Detta var dock inte riktiga fottot! haha, kan ni se mig
Jag när jag hade tagit konfirmationen :D <33333
 
Nu måste jag gå'1
// Aline

Mycket

Hejsan alla fiina läsare!

Förlåt att jag har varit lite frånvarande ett tag. Men det är mycket som har hänt på siståne, både dåligt och bra. Har alltså inte hunnit eller viljat blogga....Nu e jag på landet och det är verkligen ingen mottagning här.

Tänkte skriva ett inlägg om i Tisdags. Då jag var på allsång på skansen och träffade och såg världens fiiinaste Molly Sandén. <3333 >docjk så glömde jag kameran hemma och det är ingen teckning här så jag berättar om det när jag kommer hem.

/// Aline

Svar på kommentar

Hejsan alla läsare!
 
Här får fina Lara ett svar på sin kommentar:D
 
Lara
Hej!

det blev ingen blogg p g a en sak, men vad heter du? alltså hela ditt namn om du kanske vill ha kontakt på facebook? :)
 
Svar: Hej Lara! Synd att det inte blev någon blogg! Skulle vara roligt med att ha kontakt via facebook. Dock så vill jag inte lägga ut min facebook/hela namn här på bloggen. Men du kan mejla mig på aalinsson@hotmail.com ! Så kan jag säga det på mail istället.' Kraam
 
//Aline

RSS 2.0